Naše primarne djelatnosti odnose se na planiranje, projektiranje, izvođenje i održavanje javnih, poslovnih i privatnih vrtova i parkova, a uključuju i izvedbu svih vrtno-tehničkih elemenata. Također obnavljamo zapuštene vrtove i perivoje prema povijesnoj matrici ili tražeći za njih nova, prihvatljiva rješenja. Izvodimo sve potrebne zemljane i građevinske radove pri uređenju.

Radimo isključivo s kvalitetnim i školovanim biljnim materijalom, pri sadnji koristeći samo visokokvalitetne supstrate. Na posađene biljke dajemo garanciju godinu dana. Naš dugogodišnji rad i praćenje visokih hortikulturnih standarda, rezultirao je nizom projektiranih i izvedenih referentnih vrtova i parkova. Nastojimo da svaki preuzeti projekt bude funkcionalan, inovativan, kreativan.

Pažljivo slušajući želje i potrebe naših klijenata, izrađujemo projekte koji ce zadovoljiti njihove težnje i obogatiti kvalitetu života. Svaki pojedini projekt prilagođujemo specifičnim zahtjevima investitora, samog objekta i njegove namjene, te podneblju i mikroklimatskim uvjetima, kako bi izvedeno rješenje zadovoljilo sve estetske i funkcionalne zahtjeve.

Zadovoljstvo nam je što možemo pružiti stalnu kvalitetnu uslugu našim klijentima, trudeći se da izvedeni vrt u potpunosti opravda njihove želje i očekivanja.

 

 

Projektiranje, izvedba i održavanje
- interijera i eksterijera,
- vinograda i voćnjaka

Stručni savjeti
- obrada, uzgoj i zaštita

Uređujemo vaše :
- okućnice, vrtove, terase, balkone, stambene prostore (živo i umjetno bilje)
- poslovne prostore i okoliš vašeg poduzeća

Postavljamo :
- fontane, bazene i vodoskoke
- sisteme za navodnjavanje

Proizvodnja :
- deklariranih sadnica lavande (za sadnju uz državni poticaj) za proizvodnju cvijeta - ulja
- proizvodnja (lavanda, ruzmarin, santolina, lonicera, lovor,lovor višnja, pitospora, oleander, buxus, thuja, chamaeciparis, platana, breza, lipa)